Fargo-Jonas artikel

FARGO

Blev dannet i 2009 og består af:

Jonas Bækkeskov Hansen: Guitar og sang

Ole Elmose: Guitar, dobro, sang
Rune Højmark: Mandolin, guitar, pedalsteel, sang
Simon Dyhr: Bass, sang
Rasmus Glendorf: Drums, sang

Jeg mødte Jonas til en hyggelig snak om hans liv med og uden bandet.

Jonas er 37 år har en datter og en kæreste med to bonus børn, bor i Præstø.

Arbejder fuld tid i Karise med børn med specielle behov, drømmen er selvfølgelig at kunne komme til at leve af at spille og synge.. det hele startede da han var 14 år og var hos familie hvor sang og musik var en stor del af deres liv, hvilket Jonas ikke fra start af fandt så fantastisk men det ændre sig jo heldigvis for alle os andre.

Det blev guitaren der blev det fortrukne instrument, akustisk eller elektrisk alt efter hvad der skal spilles, på spørgsmålet om hvilken favorit guitarer han har, falder svaret prompte.. Telecaster og Gibson 335 ikke nogen tvivl der.

Nogen af Jonas’s forbilleder er Steve Earle, Eric Clapton, Waylon Jennings, Thin Lizzy og sidst men ikke mindst Ac / Dc med Bon Scott.

Jonas har spillet blandet musik igennem tiden men holde nu meget af Blues og Country, her snakker vi som rigtig country som det skal lyde ”the american way”

Skulle du være i tvivl om hvordan det lyder løses det meget nemt FARGO har lige udsendt deres debut cd ”DON’T GO SOUTH” så køb det og nyd det (skulle cd’en mod forventning være svær at få fat i, så kontakt os skal vi nok hjælpe med at få fat i den)

Det er et godt gennem arbejdet projekt den har været ca. 3 år undervejs.

FARGO blev samlet af Jonas til et job/koncert der skulle holdes for ca. 4 år siden, efter det har de spillet sammen …og fået udgivet en cd hvor det er Jonas der har lavet al materialet.

Alle musikkerne fra bandet er meget kompetente folk som har spillet i flere forskellige kendte danske bands og gjort det godt.

Jonas syntes det har været spændende og fantastisk at indspille dette album selvom det har været nogen år under vejs, men det har været det hele værd, det er indspillet i Medley studio.

Nu er det så tid til at komme ud og spille live, Jonas holde af de små/mindre steder hvor der er god kontakt til publikum og man kan mærke stemningen med det samme, men som alle andre vil han jo også gerne spille de helt store steder, det er jo alles drøm at gøre/prøve.

For at komme ud og høre Jonas og FARGO spille live er du nød til at holde øje med deres hjemmeside www.fargo-band.dk

Da der i skrivende stund ikke er noget offentligt ude endnu… men det skulle der gerne snart være.

På spørgsmålet om Jonas havde nogen hobbies ….hmmmm det er der ikke meget tid til men kan godt lide at stresse af med hårdt fysisk arbejde bla. Hugge brænde er en god måde… at ”cleare” hovedet og kroppen på.

Skulle Jonas få ”tid” ville han gerne eje en US pick up til at gå og pusle med og nyde en tur i, men det kan man jo næsten sige sig selv country/blues/rock hvilken bil siger det mere end en V8 US Pick Up.

Så vi ser også frem til at møde Jonas og FARGO trillende rundt på vejene med os andre amerikanerbil tosser en skønne dag.

Mon ikke vi kommer til at høre dem på nogen af træffene til næste år…

Det håber jeg!!!